Ime mi je …

Uspelo je! Naš urbani element, ki je vse od otvoritve brez imena zbujal pozornost na Promenadi se bo končno lahko predstavil mimoidočim tudi s svojim novim imenom. Od sedaj naprej se bo imenoval:

Na naš naslov je prispelo 12 predlogov imen in vsi po vrsti so bili zelo izvirni, nenavadni in tudi duhoviti. Komisija v sestavi 12 mentorjev in predavateljev iz kreativne delavnice na kateri je urbani element tudi nastal je podelila svoje glasove in vrstni red, ki je pred vami prikazuje pet najboljših predlogov:

  1. Urban

  2. Klopodrom

  3. Klooop

  4. Kajeto

  5. Skultura

Žal simbolične nagrade za prvo mesto ne prejme nihče, saj je to ime nastalo spontano ob postavitvi urbanega elementa. Celotno postavitev je namreč koordiniral arhitekt Urban Novak, ki je, da je vse potekalo po zastavljenem načrtu skal sem in tja. Enako kot urbani element, ki ga je bilo zaradi njegove težke konstrukcije in načina sestavljanja večkrat prestaviti. Urban se, urban tja se je slišalo večkrat. Ker ga postavjamo v urbanem okolju, ker gre za urbani element, ker je del projekta urbane revitalizacije in ker je levji delež k njegovi čudoviti podobi prispeval arhitekt Urban se je med postavitvijo utrnila misel: Zakaj pa ne bi bil kar Urban! Pa smo ga uvrstil med predloge neznanega predlagatelja, ki je očitno postal tako priljubljen pri komisiji, da ga z anonimnim točkovanjem okitila za zmagovalca.

Vsem udeležencem, ki ste poslali predloge svojih imen iskrena hvala. Vsem skupaj pa obljubljamo, da bo Urban kmalu nekje na svojem telesu dobil tudi svojo ploščico s svojim imenom in kratko biografijo. Zato da bodo vsi, ki ga srečajo vedeli kdo je in od kod prihaja.

Urban, dobrodošel na Promenadi!Dodaj odgovor


+ 9 = 10